Ochrana osobných údajov
Bezpečnosť a ochrana osobných údajov.

 

Pri nakladaní s dátami sa zaväzujeme riadiť zákonom č. 101/2000 Sb. O ochrane osobných údajov.
Prehlásenie o ochrane osobných údajov.
Spoločnosť PT Saurus s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu www.arkopetshop.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi nakladané v súlade zo zákonom č. 101/2000Sb. V žiadnom prípade neposkytujeme tieto údaje tretím stranám.

Ochrana osobných údajov sa aj ďalej riadi nariadením Európskeho parlamentu a Rady č. 2016/679 - všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov (ďalej len GDPR), častejšie označovaným anglickou skratkou GDPR (General Data Protection Regulation).

 

 

Aké údaje zhromažďujeme?

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme poznať meno (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefonny a mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme Vaše obchodné transakcie s našou spoločnosťou.
K čomu údaje slúžia?
Všetky informácie v eshope www.arkopetshop.sk sú dostupné bez zadávánia akýchkoľvek údajov - obchodné podmienky, návod ako nakupovať, ceny, popisy produktov, recenzie atď. Pre realizáciu obchodnej transakcie a dodaniu tovaru na Vami určené miesto s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie uvedené údaje a tieto s Vaším súhlasom získame pri Vašej registrácií a to buď trvale alebo dočasne.

 

Viete, aké máte práva? Aneb GDPR v praxi  

 

Vážení zákazníci, Vaše osobné údaje u nás vždy boli, sú a budú v bezpečí. Ako ste si iste všimli, požadujeme po vás len to najnutnejšie k nákupu na našich eshopoch. Uchovávame si o vás nasledujúce osobné údaje: meno a priezvisko, adresu, ktorú ste nám poskytli na doručenie tovaru, telefónne číslo a emailovú adresu. K Vašim osobným údajom následne párom tovar, ktorý ste nakúpili na našiom eshope www.arkopetshop.sk. Nepožadujeme a teda ani neuchovávame váš vek, dátum narodenia, rodné číslo, pohlavie či rodinný stav. Tieto údaje nepotrebujeme k tomu, aby sme naplnili vaše očakávania spoľahlivého a rýchleho nákupu. Vaše údaje sú odovzdávané iba skladovacím a prepravným spoločnostiam za účelom doručenia tovaru na Vami poskytnutú adresu. Na základe NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov Vám oznamujeme, že máte právo svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať. Tiež nám môžete napísať na ptsaurus@gmail.com alebo nás akokoľvek inak kontaktovať - ​​čo samozrejme môžete urobiť kedykoľvek, nielen pokiaľ ide o zmazanie osobných údajov, alebo o odhlásení z odberu e-mailov. Vaše osobné údaje v našej databáze si taky môžete kedykoľvek vyžiadať, môžete sa opýtať, prečo Vaše údaje spracovávame alebo ako sme sa k nim dostali. Tiež ich môžete zmeniť - aktualizovať, opraviť alebo úplne zmazať. Od tohtoročného mája vďaka Európskej únii navyše budete môcť osobné údaje, ktoré ste nám zverili, preniesť k niekomu inému či ich spracovanie obmedziť. A keby sa Vám čokoľvek nezdalo, môžete sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov a upozorniť na to.

Veríme ale, že k podobnému kroku nenájdete dôvod. Ak ste dočítali až sem, ďakujeme za Váš čas. :-)

 

NWZiN